Werkwijze

Wat kost een ontruiming? Wat is de restwaarde van de achtergebleven spullen? Waar moet ik naartoe met kostbare bezittingen? Dit zijn vragen die we dagelijks horen.

Elke ontruiming is anders. Daarom is een eerste kennismaking zo belangrijk. Wij vinden het belangrijk en voelen ons verplicht om u van tevoren een helder beeld te geven. Geen verrassingen achteraf.

Na het maken van een afspraak komen we ter plaatse om alles te inventariseren en werken dit voor u uit in een gratis, vrijblijvende en heldere offerte.

Elke ontruiming gebeurt effectief, discreet en professioneel. Alle bruikbare spullen worden door ons vaste ontruimingsteam ingepakt en afval wordt op de juiste wijze afgevoerd in eigen containers.

 
Alle bruikbare spullen worden aangeboden in een 1.600 m² grootte kringloopwinkel in de gemeente Son en Breugel. In deze winkel wordt echt alles aangeboden; van lamp tot schoenlepel en van een broek tot een bed. Wat voor de een niet nuttig is kan voor een ander de uitkomst zijn.

  
Met deze milieubewuste formule, hebben wij erkenning gekregen van de gemeente Son en Breugel en zijn wij nauw betrokken bij het afvalbeleid van de gemeente.


Respect voor de spullen dat is een begrip, bij FrankenServiceBinnenkort kunnen wij zeer exclusieve goederen voor u veilen op onze veilingsite: Veilinghuis-Online.nl


Direct contact opnemen

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op via
040-8443778 of info@frankenservice.nl.

U kunt ook onderstaand formulier invullen, wij nemen dan
zo spoedig mogelijk contact met u op.